Cautare

4616 de rezultate pentru "mircea badea" (4.53 secunde)
Dezbaterile de ieri din Parlament au relevat doar cateva ciocniri intre premierul Tariceanu si liderul PSD, Mircea Geoana, precum si unele replici deplasate intre liberalul Crin Antonescu si social-democratul Victor Ponta.
Convins ca va castiga alegerile anticipate din 2007, presedintele PSD, Mircea Geoana, a lansat, la ßcoala de vara de la Vatra Dornei a social-democratilor, "marsul spre guvernare", mentionand ca partidul pe care il conduce este singura alternativa la guvernarea portocalie.
Directorul SAPARD, Mircea Solomon, nu mai este, de foarte multa vreme, in gratiile PNL Constanta. ... Potrivit surselor noastre din cadrul PNL Constanta, Mircea Solomon a "pacatuit" elementar in fata partidului din care face parte prin aceea ca a refuzat, in mod repetat, sa participe la intalnirile liberale.
Sustinerea pentru actualul presedinte al PSD, Mircea Geoana, a fost una accentuata. ... La Galati aveti multi oameni care au muncit si muncesc, si pe multi ii vom avea in Guvernul Romaniei dupa ce vom cistiga alegerile”, a precizat Mircea Geoana.
Ultimul episod face referire la afacerile lui Mircea Basescu, fratele sefului de stat. Delatorii au legat un contract incheiat de firma la care este angajat Mircea Basescu cu declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la samsarii energiei electrice.
Liderul social-democrat, Mircea Geoana, propune ca solutie pentru criza politica actuala: ... Intr-un interviu pentru Mediafax, Mircea Geoana s-a autoinclus pe lista posibililor prim-ministri, pe care se mai regasesc liderul PLD Teodor Stolojan, guvernatorul BNR Mugur Isarescu dar si actualul premier Calin Popescu Tariceanu.
Dupa ce mai multi politicieni locali au adus in discutie problema programului ISPA pentru gunoi si apa-canalizare, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea este de parere ca nimeni nu este in masura sa vorbeasca sau sa dea termene limita pe acest subiect.
Un alt exemplu - Mircea Iustian, fost peledist, este, din punctul de vedere al secretarului executiv, potrivit pe functia de prim-vicepresedinte, intrucat a depus eforturi in campanie, adica a fost prezent la "datorie" de fiecare data cand Elena Udrea se afla in judetul Constanta.
Conform declaratiilor primvicepresedintelui Partidului Democrat Liberal, Mircea Toader, ieri, PD-L a depus motiunea privind asigurarea caldurii pentru populatie si functionarea serviciului public de termoficare.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca regreta faptul ca Mircea Miclea nu a rezistat mai mult in functia de ministru al invatamantului, "pentru ca, in mod cert, eram mai departe cu reforma din educatie".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Dar, dupa cum ne-a declarat presedintele PD-L Constanta, Mircea Banias (foto), problema numirii omului pe functia de conducere a SAPARD nu a mai fost luata in discutie ieri, dar este posibil sa se dezbata subiectul in cursul zilei de azi, cand sefii celor doua organizatii judetene de partid, plus alte cateva persoane din cadrul echipelor de negociere se vor intalni din nou, si tot la Prefectura.
Pentru ca a auzit de la televizor ca este concert Goran Bregovic pe litoral - dupa cum el singur a declarat-o -, Mircea Geoana s-a aflat, duminica, in statiunea Mamaia, fapt care n-a ramas netaxat de pedelisti, semn ca tensiunile in coalitia de guvernamant sunt destul de mari.
Primarita orasului Cernavoda, social-democrata Mariana Mircea (foto), se confrunta cu o situatie mai putin placuta:
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Unul dintre ei este poetul Mircea Dinescu, ales in functie pe 30 ianuarie, iar cel de-al doilea - Cornel Panait, ales intr-o noua Adunare Generala a asociatiei, pe 25 aprilie.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca se retrage din functia de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii (CSAT), nemultumit de vizita presedintelui Traian Basescu in Irak, pe care o considera electorala.
"Premierul a fost total impotriva ideii de riposta dura impotriva PSD-ului, spunandu-ne ca problemele romanilor sunt acum altele, sa-i lasam pe pesedisti sa faca anchete, comisii si comitete, iar pentru noi e mai bine sa ne vedem de treaba si sa ne judece oamenii la votul din noiembrie", ne-a povestit, pe scurt, senatorul Mircea Banias despre discutiile care au avut loc in BPN.
De asemenea, Presedintele i-a solicitat domnului Mircea Basescu sa renunte imediat la calitatea de actionar in respectiva firma", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
Presedintele PSD Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, a intreprins, vineri, 21 august 2009, o vizita oficiala in Republica Liban unde s-a intalnit cu Michel Sleiman, presedintele Republicii Libaneze si cu Fouad Siniora, prim-ministrul cabinetului de tranzitie.
google-analytics.com